Peter Langhout Reizen

Peter Langhout reizen is een ervaren reisorganisatie met de laagste prijzen. Kies bijvoorbeeld voor een meerdaagse reis naar de kerstmarkt in Dortmund!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Bus- en autoreizen naar de kerstmarkt

Peter Langhout reizen is een gespecialiseerde reisorganisatie en biedt compleet verzorgde vakanties aan in Europa. De reisaanbieder startte als bus tour operator, speciaal gericht op busreizen naar o.a Duitsland en Parijs. In de loop der tijd kwamen er steeds meer bestemmingen bij. Peter Langhout reizen is aangesloten bij SGR en ANVR. dat betekent dat de reizigers kunnen vertrouwen op een veilige reis en eerlijke reisvoorwaarden.

De reisorganisatie presenteert de leukste weekendjes weg rond te kersttijd naar een van de leukste kerstmarkten. Peter Langhout reizen biedt kerstmarkten aan in verschillende landen. Denk bijvoorbeeld aan Duitsland, Belgie en Londen. Kies bijvoorbeeld voor een 3-daagse arrangement kerstshoppen naar de kerstmarkt in Dusseldorf. Geniet van de feestelijke kerstsfeer en vind de mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom!

slee