Kerstmarkt Antwerpen

Bezoek het schitterende kerstdorp met de sfeervolle chalets. Boek al v.a. 20,-!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Genieten op de kerstmarkt in Antwerpen

De kerstmarkt in Antwerpen is ieder jaar weer een spetterend kerstfeest. De pleinen en straten van Antwerpen worden omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Antwerpen bestaat uit een paar schitterende markten op verschillende locaties. Op de markt Groenplaats ervaar je een echt kerstgevoel en bevind je je in een fantastische kerstdorp. Op de verschillende kerstmarkten vind je sfeervolle chalets met de mooiste kerstdecoraties. Geniet tijdens het winterse weer van een beker warme chocolademelk of een glaasje heerlijke Glühwein!

slee

kraampjes

Verschillende locaties op de kerstmarkt

In het historische centrum van Antwerpen op de Grote Markt kun je heerlijk zitten op een van de winter terrassen. Geniet tijdens het zitten van de fonkelende kerstversieringen en de kerstmuziek. Op het Steenplein staat er ieder jaar een ijspiste, waar je heerlijk kunt schaatsten met een fantastisch uitzicht over de Schelde.

kraampjes

Suikerrui & Handschoenmarkt

De markten de Suikerrui en Handschoenmarkt vind je meer dan 107 houten kraampjes. Deze zijn versierd met de mooiste kerstversieringen. De sfeervolle chalets verkopen Belgische specialiteiten, drinken en diverse kerst artikelen.

shoppen

Shoppen Antwerpen

Antwerpen is een populaire winkelstad. Je vindt er elke bekende modewinkel die je maar kunt bedenken. Antwerpen is een bruisende stad en staat bekend om zijn kleine straatjes en bijzondere boetiekjes. In de stad is het Modemuseum gevestigd, dit maakt Antwerpen een echte modestad. De  Keyserlei is een bekende straat in Antwerpen. Je vindt hier een boulevard met diverse winkels en sfeervolle restaurantjes.

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...