Kerstmarkt Oberhausen

Bezoek de geliefde kerstmarkt in Oberhausen en bezichtig het schitterende huttendorp. Boek al v.a. 19,-!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Geniet van de sprookjesachtige omgeving

De kerstmarkt in Oberhausen is een zeer geliefde kerstmarkt en is geschikt voor jong en oud. De markt bestaat uit twee markten, namelijk de Centro en de kleine markt Altstadt. De markt Centro is de grootste kerstmarkt van Oberhausen. Je ervaart er een knusse winterse sfeer, met uitzonderlijk mooie kerstversieringen. Op de markt in Altstadt, bevindt je je in een sprookjesachtige omgeving.

Vergelijk de reisaanbieders naar de kerstmarkt in Oberhausen


Vergelijk alle reizen naar de kerstmarkt in Oberhausen

slee

Info over de kerstmarkt in Oberhausen

kraampjes

Populair: Santa’s Village

In Santa’s Village bevindt je je in een schitterend huttendorp. Deze markt beschikt over meer dan 50 kerstkraampjes, met ieder zijn eigen producten. Je vindt bij verschillende kraampjes vele lekkernijen, speelgoed en veel handwerk. Als je trek hebt gekregen ben je bij Santa’s Village op het juiste adres. Je vindt er onder andere heerlijke pannenkoeken, fruitbrood, poffertjes en handgemaakte bonbons!

kraampjes

Kaboutermarkt & De Bergkerstmarkt

Kaboutermarkt
De Kaboutermarkt is een markt speciaal voor kinderen. De markt is helemaal versierd in een sprookjesachtige stijl. In een winterse sfeer staan er allemaal verschillende attracties voor de kinderen. Zo kunnen de kleintjes in een fantastische draaimolen, een sprekende sprookjesboom en kunnen ze hun eigen snoepjes maken. Kortom: Zo bleef je met het hele gezin een fantastische dag!

De Bergkerstmarkt
De Bergkerstmarkt is een avontuurlijke markt en is opgebouwd in de stijl van de besneeuwde Alpen. De Alpenhutten zijn gezellige kraampjes en terwijl je langs de markten slentert, geniet je van de sfeervolle achtergrondmuziek. Op verschillende plekken op de markt, vind je diverse lekkernijen en speciale producten. Het bijzondere aan deze kerstmarkt is dat je er heerlijk kunt sleeën, rodelen en uiteraard après-skiën.

shoppen

Shoppen Oberhausen

Oberhausen beschikt over een fantastisch groot winkelcentrum Centro. Dit winkelparadijs is overdekt en bestaat uit heel veel bekende winkelketens. Naast het schitterende winkelcentrum, is de Marktstraße de belangrijkste winkelstraat. Naast de driehonderd winkels, bevindt je er ook dagelijks gezellige Duitse markten.

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...