Kerstmarkt Luik

Bezoek de grootste kerstmarkt van België en laat je verrassen door de mooiste kerstversieringen. Boek al v.a. 19,-!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

De historische kerstmarkt

De kerstmarkt in Luik is een historische kerstmarkt en is de oudste kerstmarkt van België. De kerstmarkt is erg groot en telt maar liefst 200 prachtige chalets met de mooiste kerstartikelen. De binnenstad is een fantastisch kerstdorp en bestaat uit kleine straatjes en de mooiste kerstverlichting. In de meer dan 200 chalets kun je van alles vinden wat met kerst te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere kerstbeeldjes en kerstballen maar ook sieraden en kleding. Ook vind je heerlijke lekkernijen op de kerstmarkt van peperkoeken tot oesters. Drink ook een heerlijk kerstbiertje of neem een glaasje champagne!

Vergelijk de reisaanbieders naar de kerstmarkt in Luik


Vergelijk de reizen naar de kerstmarkt in Luik

slee

Info over de kerstmarkt in Luik

kraampjes

Place Saint Lambert & Place du Cathedrale

Het kerstdorp in Luik bevindt zich op het Place Saint Lambert en er bevinden zich fantastische avonturen. Centraal op het plein staat een gigantische reuzenrad. Stap aan boord en geniet van het bijzondere uitzicht. Aan de zijkant van het plein vind je een grote sleepiste voor jong en oud. Ben je een echte schaatsliefhebber? Dan kan je heerlijk gaan schaatsen op de ijsbaan op het Place du Chathedrale. Uiteraard kan je hier ook heerlijk zitten onder het genot van een warm drankje!

shoppen

Shoppen Luik

Luik is een populaire stad om uitgebreid te winkelen. Alle grote merkketens van het land kun je vinden in de fantastische stad Luik. In de winkelstraat Le Carre vind je moderne winkelcentra zoals Galeries St. Lambert. Hier vind je verschillende etages met meerdere grote winkelketens. Ook vind je in Luik unieke boetiekjes met Belgische specialiteiten!

kraampjes

Vervoer

De kerstmarkt van Luik is te bereiken per bus, auto en trein.

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...