Kerstmarkt Düsseldorf

Bezoek de sfeervolle kerstmarkt in Düsseldorf en ervaar een fantastische kerstsfeer. Boek al v.a. 20,-!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Ontdek de sfeervolle kerstmarkt

Als je een echte kerstliefhebber bent, raden wij je zeker aan om naar de kerstmarkt in Düsseldorf te gaan! De markt heeft een fantastische kerstsfeer en je kunt op elke markt schitterende kerstspullen kopen. De kerstmarkt in Düsseldorf is zeker een van de leukste kerstmarkten en is een zeer bijzondere belevenis voor de bezoekers.

Vergelijk de reisaanbieders naar de kerstmarkt in Düsseldorf


Vergelijk alle kerstmarkten naar Düsseldorf

slee

Info over de kerstmarkt in Düsseldorf

kraampjes

Populair: Marktplatz

De Marktplatz is een sfeervolle markt, die zich bevindt rondom het stadhuis. De kraampjes zijn net zo historisch opgezet als de gebouwen rondom de markt. Het belangrijke ruiterstandbeeld van Jan Wellen heeft een indrukwekkend uiterlijk en maakt het erg sfeervol. Bij verschillende markten vind je oven heerlijke lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke chocolaatjes. Tijdens deze markt zal je je ogen uitkijken naar de schitterende kunstwerken. Midden op het plein vind je een 100 jaar oude draaimolen en is de attractie voor jong en oud!

kraampjes

Gustaf Grundgens Platz & Schadowplatz

Gustaf Grundgens Platz
Naast de vele gezellige kerstmarkten bevind je er ook een fantastisch grote ijsbaan. De schaatsbaan trekt jaarlijks de nodige bezoekers. De ijsbaan is zeer groot en de kinderen kunnen er heerlijk schaatsen. Het publiek kan heerlijk genieten van een glaasje glühwein.

Schadowplatz
Schaduwplatz is een unieke kerstmarkt met vele versieringen uit Scandinavië. De kerstmarkt is omgebouwd tot een echte winterse kerstdorp. De markt beschikt over fantastische architectuur en is nog niet zo oud. De Schadowplatz is een nieuwe stijl van een markt en trekt al vele bezoekers!

shoppen

Shoppen Düsseldorf

In Düsseldorf kun je uitgebreid winkelen en behoort tot de top van Europa als het om fantastische winkelketens gaat. De belangrijkste winkelstraat is de Königsallee. Hier bevinden zich vele chique winkels. In de Altstadt vind je veel moderne winkels en grote winkelketens zoals H&M, C&A en Esprit. Ook vind je hier grote warenhuizen, met diverse winkels.

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...