Kerstmarkt Keulen

Bezoek de fantastische kerstmarkt in Keulen en bezichtig de mooiste pleinen. Denk bijvoorbeeld Alter Markt, Dom van Keulen en Rudolf Platz!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Ontdek de schitterende kerstmarkt

In Keulen bevindt zich rond de kerst tijd een schitterende kerstmarkt plaats. De gehele stad is uitgebreid versierd met sfeervolle kerstversieringen, met als middelpunt de Dom van Keulen. Er bevinden zich diverse kraampjes plaats, die de mooiste kerst spulletjes presenteren.  Er is heel veel te beleven op de kerstmarkt, je kunt typische Duitse dranken proeven. Denk bijvoorbeeld aan een glaasje Glühwein. Uiteraard heeft de kerstmarkt een bijzonder kerstmenu!

Vergelijk de reisaanbieders naar de kerstmarkt in Keulen


Vergelijk de reizen naar de kerstmarkt in Keulen

slee

Info over de kerstmarkt in Keulen

kraampjes

Populair: Alter Markt

De kerstmarkt op het Alert Markt is de grootste markt van Keulen. Wat deze kerstmarkt zo bijzonder maakt, is dat er een ijsbaan plaats vindt waar je tot in de late avonduren kunt schaatsen. De markt is versierd in een mooie wintersfeer. Op het plein staan wel meer dan 180 kraampjes, met ieder zijn eigen schitterende kerstversieringen!

kraampjes

Rudolf Platz & Kerstmarkt aan de Dom van Keulen

Rudolf Platz
Rudolf Platz is een wat kleinere kerstmarkt, maar zeer interessant! De markt bevindt zich rondom het Hahnentorburg en bevindt zich op tien minuten lopen van de grotere kerstmarkten. Door de ligging wordt deze kerstmarkt minder druk bezocht. Dit zorgt ervoor dat je op de drukste dagen, hier een beetje fatsoenlijk kunt lopen en staan.

Kerstmarkt aan de Dom van Keulen
Deze kerstmarkt is een schitterende markt met meer dan 160 bijzondere kraampjes. De markt bevindt zich in het kloppend hart van Keulen. De aanwezigheid van de Keulse Dom, zorgt voor een sprookjesachtige sfeer. Rondom de gigantische kerstboom vinden er diverse activiteiten plaats. S ’avonds is er live muziek op het podium!

shoppen

Shoppen Keulen

In Keulen bevinden zich zeer grote winkelketens, waar je uitgebreid kunt winkelen. De vele autovrije winkelstraten zorgen voor een gemoedelijke sfeer. In de historische wijken vind je authentieke boetiekjes, met bijzondere spulletjes. Naast de vele modewinkels, vinden er ook verschillende meubelzaken, antieke winkels en verzamelwinkels plaats.

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...