Kerstmarkt Gent

Bezoek de schitterende kerstmarkt in Gent en geniet van de leukste kerstevenementen op de markt. Boek al v.a. 19,-!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Bezoek de feestelijk kerstmarkt

Tijdens de kersttijd is de stad Gent omgetoverd tot een schitterend kerstdorp. In het oude centrum zijn de grachten en gevels uitzonderlijk mooi versierd. Rond de verlichte St. Baafskathedraal vind je een zo’n meer dan 50 kerstkraampjes die op een bijzondere manier zijn versierd. Op de kerstmarkt in Gent hangt er een knusse sfeer en vinden er verschillende kerst evenementen plaats voor jong en oud. Tijdens de winterse dagen kun je op de markt in Gent heerlijk genieten van versgebakken poffertjes en wafels!

Vergelijk de reisaanbieders naar de kerstmarkt in Gent


Vergelijk de reizen naar de kerstmarkt in Gent

slee

Info over de kerstmarkt in Gent

kraampjes

Winterdroom

Kom naar het fantastische evenement Winterdroom die plaats vindt op het St. Pietersplein. In de feest maand december is het St. Pietersplein omgetoverd tot een feestelijke kerstfeest. Tijdens dit evenement vinden er diverse culturele uitvoeringen plaats. Zoals muzikale optredens en verschillende theater uitvoeringen die speciaal geschikt zijn voor kinderen. tijdens dit feestelijke spektakel staan er ook vijf avontuurlijke kermisattracties met onder andere een spannende achtbaan en een zweefmolen. In het Winterdorp kun je heerlijk smullen van de lekkere hapjes en drankjes.

kraampjes

St. Baafsplein

Op het St. Baafsplein staan er wel meer dan 50 kerstkraampjes met de mooiste kerstdecoraties en kerstcadeaus. Op de kerstmarkt kun je genieten van lekker gebak en heerlijke poffertjes. Op het St. Baafsplein staat een grote reuzenrad, stap aan boord en ervaar een schitterend uitzicht over de stad. Als je een schaatsliefhebber bent, ben je hier op het juiste adres. Vlakbij het plein bevindt zich de grootste ijspiste van Vlaanderen!

shoppen

Shoppen Gent

Gent is een uitstekende stad om te winkelen en in de binnenstad kun je genieten van diverse winkels. De beste winkelstraten van Gent zijn de Lange Munt, Koestraat en de Vlaanderenstraat. Bekende modeketens zoals H&M, C&A en Zara vind je hier vol op. In de kleine straatjes van de binnenstad vind je unieke boetiekjes die typische Gentse producten zoals, chocoladespecialiteiten en neuzekes!

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...