Kerstmarkt Dortmund

Bezoek de feestelijke kerstmarkt in Dortmund en geniet van meer dan 300 verschillende kraampjes! Boek al v.a. 20,-!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Ontdek de bijzondere kerstmarkt

De kerstmarkt in Dortmund begint ieder jaar al rond november. De stad wordt omgetoverd tot een winters kerstdorp. De mooiste markten bevinden zich rondom het centrum. Deze zijn sfeervol versierd met schitterende kerstverlichting. Ook bevindt zich in het centrum een zeer grote kerstboom, deze bestaat uit wel 1700 fijnsparren. Uitzonderlijke mooie lichtjes en romantische kerstmuziek brengt je zeker in een fantastische kerstsfeer!

Vergelijk de reisaanbieders naar de kerstmarkt in Dortmund


Vergelijk de reizen naar de kerstmarkt in Dortmund

slee

Info over de kerstmarkt in Dortmund

kraampjes

Populair: Reinoldi-Kirchplatz

Op dit fantastische plein kunnen de kinderen de mooiste avonturen beleven. Er is namelijk een schitterend sprookjesbos opgezet voor de kleintjes. Ze kunnen in het sfeervolle bos koekjes bakken, liedjes zingen en gedichten schrijven. Toegang tot het sprookjesbos bedraagt 2 euro. Je kunt op dit plein zeer veel gezellige marktjes ontdekken, terwijl je ondertussen geniet van de prachtige live muziek!

kraampjes

Hanzaplatz & Alter Markt

Hanzaplatz
Op dit plein bevindt zich de grootste kerstboom ter wereld vinden. De boom is ruim 45 meter lang en heeft een fantastische kerstversiering. Ook de kerstkraampjes mogen hier niet ontbreken. Je kunt er van alles vinden. Denk bijvoorbeeld aan schitterende kerstspullen, sieraden, speelgoed en diverse Duitse specialiteiten!

Alter Markt
De Alter Markt staat bekend om zijn grote muziekspektakel. Hier worden elke dag verschillende optredens gegeven en wordt er voor veel entertainment gezorgd. Uiteraard bevinden zich hier ook op het plein gezellige kerstkraampjes. Tijdens het snuffelen tussen de bijzondere spulletjes, geniet van swingende live muziek!

shoppen

Shoppen Dortmund

Dortmund is een fantastische winkelstad. Veel bekende winkels bevinden zich op het handelsstraat Hellweg. Deze straat bevindt zich midden in het centrum. Verder kun je in de Thier-Galerie wel meer dan 160 winkels vinden met een leuke uitstraling! Ook kun je hier veel sfeervolle restaurants vinden voor een niet al te dure prijs. De Brückstraße is een winkelstraat wat vooral gericht is op jongeren en daar vind je vooral modewinkels met hippe kleding!

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...