Kerstmarkt Berlijn

Bezoek de grootste kerstmarkt in Duitsland en bezichtig de leukste kerstmarkten van de hoofdstad. Bekijk en vergelijk de voordeligste reizen naar de kerstmarkt in Berlijn!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Ervaar een fantastisch kerstfeest

In Duitsland is kerst het belangrijkste feest van het jaar en de hoofdstad wordt omgetoverd tot een schitterende kerstmarkt. Berlijn telt maar liefst 26 kerstmarkten door heel de stad. Op verschillende locaties vindt je de gezellige markten. Bijvoorbeeld de markt bij de Potsdamer Platz, deze is prachtig verlicht met de mooiste kerstlichtjes. Potsdamer Platz staat bekend om een leuke kerstmarkt. Je vindt hier de mooiste kerstkraampjes met heerlijke Duitse specialiteiten. Ook bevinden zich hier diverse activiteiten voor jong en oud!

Vergelijk de reisaanbieders naar de kerstmarkt in Berlijn


Vergelijk de reisaanbieders naar de kerstmarkt in Berlijn

slee

Info over de kerstmarkt in Berlijn

kraampjes

Populair: Gendarmenmarkt

De Gendarmenmarkt is de grootste kerstmarkt in Berlijn en wordt dit jaar weer uitgebreid opgezet. De kraampjes hebben een grote collectie uit schitterende kerst geschenken. Op deze markt kun je dus ook heerlijk kerst shoppen. De markt is uitzonderlijk mooi versierd met de mooiste lichtjes en versieringen. Er worden een aantal speciale kerst activiteiten georganiseerd. Ook is er ieder jaar weer genoeg muziekspektakel, dit zorgt voor een vrolijke kerstsfeer!

kraampjes

Untern den Linden & Spandau

Kerstmarkt Untern den Linden
De kerstmarkt Untern den Linden bevindt zich op een prachtige locatie, namelijk in het historische centrum van Berlijn. Deze kerstmarkt staat bekend om zijn handgemaakte souvenirs. Je kunt hier op alle kraampjes prachtige handgemaakte figuren vinden voor in je kerstboom of voor in je kerststal. Verder wordt er op de kerstmarkt verschillende kerstliedjes gedraaid, dit zorgt voor een heerlijke kerstsfeer. In de overige kraampjes kun je typisch Duitse specialiteiten proeven. Denk bijvoorbeeld aan een bratwurst of een warm glaasje Glühwein!

Kerstmarkt Spandau
De kerstmarkt in Spandau is een oude markt en bestaat al meer dan 40 jaar. De markt bevindt zich in de oude binnenstad en bestaat uit meer dan 400 mooie kerstkraampjes. Je kunt hier diverse specialiteiten vinden, oude ambachten en een sierlijke kerstboom. Het leukste van deze markt is de levensechte kerststal. Deze kerstmarkt is geschikt voor jong en oud!

shoppen

Shoppen Berlijn

Berlijn is een geweldige winkelstad, je kunt hier uitgebreid winkelen. Je vindt hier uiteraard de bekende modewinkels zoals Mango, H&M en de Zara. De leukste winkels vind je in de gezellige buurtjes. Hier kun je originele boetiekjes vinden met de leukste souvenirs. Verder heeft Berlijn vele sfeervolle restaurantjes en cafeetjes waar je heerlijk wat kunt eten of drinken!

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...