Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd?

Wat je moeten weten: Alle tour operators hebben een minimum aantal vakantiegangers nodig om de bus te laten rijden. Daarom wordt een reis pas ‘gegarandeerd’ genoemd als dat minimum behaald is. Dat betekent vaak wel dat als jouw busreis nog geen gegarandeerd vertrek heeft, je nog even in onzekerheid zit.

Hoe voorkom je die onzekerheid?

Ga als het kan altijd voor een van de gegarandeerde busreizen met kerst. Als de busreis eenmaal gegarandeerd vertrek heeft, verandert dat niet namelijk meer. Je bent dan dus zeker van je reis.
Nu is het pas augustus en ben jij al op zoek naar de kerstmarkt busreis gegarandeerd vertrek. Kijk dan bij de Peter Langhout Kerstmarkten en Kerstreizen. Zij hebben nu, in augustus al, een hele lijst aan kerstmarkten en kerstreizen met gegarandeerd vertrek.

Wij hebben de gegarandeerde busreizen met kerst voor je op een rijtje gezet. Klik op de link om meer te lezen over die reis en lees wat je allemaal kunt doen op die bestemmingen.

slee

kraampjes

Gegarandeerde Kerstmarkten 2016

Er zijn talloze leuke busreizen naar de kerstmarkten in bijvoorbeeld Duitsland, maar ook in België en Nederland. In Duitsland pakken ze het al sinds jaar en dag professioneel aan en is er echt in elk dorp en elke stad wel minimaal één kerstmarkt te vinden. In de grotere stadjes en steden zijn er nog veel meer!

Lekker kerstshoppen en samen genieten van quality time, lekker eten en de kerstsfeer. Proef van de lekkere Lebkuchen terwijl je geniet van een glaasje Glühwein. Bij deze kerstmarkt met bus en overnachting(en) wordt je van het hotel naar de kerstmarkt gebracht en ben je daar verder vrij om de kerstmarkten en de stad te ontdekken. In het hotel staat ’s morgens een lekker ontbijtje voor je klaar. Ideaal voor een gezellig moeder/dochter of vriendinnenweekend!

Kies jouw bus kerstmarkt met gegarandeerd vertrek:

– Kerstmarkten Bremen, Munster en Osnabru
– Kerstmarkten Düsseldorf en Aken
– Kerstmarkten in de Eifel
– Kerstmarkten Keulen, Duisburg en Valkenburg
– Kerstmarkten Rijn en Moezel
– Kerstmarkten Heidelberg en Rüdesheim
– Kerstmarkten Teutoburgerwald
– Kerstmarkten in 3 landen
– Kerstshoppen in Londen

shoppen

Gegarandeerde Kerstreizen 2016

Een kerstbusreis met Peter Langhout Reizen betekent een wat langere kerstreis met de bus, waarbij je met de groep naar een gezellig hotel gaat en samen de kerstdagen (en bij langere reizen ook oud en nieuw) viert. In de steden die je bezoekt staan vaak nog de kerstmarkten voor de laatste dagen. Een uitstekend moment om alvast kerstversieringen voor volgend jaar in de uitverkoop te kopen!

In een pittoreske en soms sneeuwwitte omgeving kom je lekker tot rust en geniet je van je welverdiende vakantie. Er zijn ook excursies in de omgeving inbegrepen, dus het wordt een afwisselende vakantie.
Kies jouw kerst busreis met gegarandeerd vertrek van Peter Langhout Reizen:

– Kerstreis Praag
– Kerstreis Beieren
– Kerstreis Romantische Strasse
– Kerstreis Schotland
– Kerstreis Zwitserland
– Kerstreis Costa Brava (all inclusive)
– Kerstreis Karinthië (vol=vol, heel geliefd!)
– Kerstreis Tirol
– Kerstreis Benidorm
– Kerstreis Portugal

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...