Kerstmarkt Aken

Maak kennis met de sfeervolle kleine kerstmarkt in Aken. Bekijk en vergelijk op deze pagina voor een voordelige auto, trein of busreis naar de kerstmarkt in Aken. Boek al v.a. 20,-!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

Een sprookjesachtige kerstmarkt

De kerstmarkt in Aken is een kleinere markt en staat bekend om zijn sfeervolle karakter. Rond de kersttijd veranderen de pleinen en de straten in een prachtig kerstparadijs. De schitterende lichtjes zorgen voor een fijn gevoel tijdens de donkere dagen. De markt is opgebouwd in houten kerstkraampjes, waar je verschillende kerstspulletjes kunt kopen. Op meerdere locaties in de stad kun je grote kerstbomen vinden die sierlijk zijn opgetuigd. Op de markt in Aken vindt je diverse winterse snacks. Zo vind je er vers gebakken kerstgebak en is het eten van een aardappelpannenkoek en traditie op de kerstmarkt!


Vergelijk de reizen naar de kerstmarkt in Aken

slee

Info over de kerstmarkt in Aken

kraampjes

Het Stadhuis

Ieder jaar wordt de kerstmarkt in Aken opgezet in verschillende locaties in de stad. In de buurt van het stadhuis worden er verschillende marktjes op gezet met de mooiste kerstpullen en decoraties. De straten in de stad zijn omgetoverd in een sprookjesachtig paradijs en kom je de mooiste kerstversieringen tegen.

kraampjes

Marktplatz & De Dom

Op de Marktplatz en rondom de Dom vindt je sfeervolle kerstkraampjes met ieder zijn eigen karakter. Je kunt in deze kraampjes de heerlijkste lekkernijen proeven. Denk bijvoorbeeld aan de typische Akense Printen, kruidkoekpop met suiker, amandelen of noten. Ook kun je er heerlijke winterse drankjes nuttigen. Ieder jaar worden er bijzondere spullen verkocht op de kerstmarkt in Aken!

shoppen

Shoppen Aken

In het historische centrum van Aken kun je gemakkelijk en voordelig winkelen. De Adalbertstraße is de belangrijkste winkelstraat van Aken. In deze straat kom je veel bekende modewinkels en elektronica winkels tegen. Galaria Kaufhaus is het grootste warenhuis van Aken. Hier vindt je o.a. heerlijke delicatessen, elektronica en muziekwinkels!

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...