Kerstmarkt Bremen

Bezoek de sfeervolle kerstmarkt in Bremen en geniet van het schitterende kerstdorp. Boek al v.a. 20,-!

Wij vergelijken o.a.
aanbieders

De historische kerstmarkt

In de historische stad Bremen wordt er ieder jaar een fantastische kerstmarkt opgezet. De stad wordt om gezet in een sfeervol kerstdorp, zodat je een echt kerstgevoel ervaart. De verlichte straten langs de Rivier de Wezer met de maritieme kerstmarkt is een prachtig plaatje om te zien. De Marktplatz is een grote traditionele markt en bestaat uit meer dan 160 mooie kerstkraampjes. De zijstraten waar de markt zich bevindt zijn zeer feestelijk verlicht. Geniet van de schitterende kerstartikelen die je overal kunt vinden op de markten in Bremen!

Vergelijk de reisaanbieders naar de kerstmarkt in Bremen


Vergelijk de reizen naar de kerstmarkt in Bremen

slee

Info over de kerstmarkt in Bremen

kraampjes

Schlachte-Zauber

De Schlachte-Zauber markt bevindt zich langs de Weserpromenade en heeft een middeleeuwse stijl. Je vindt er fakkels en houtvuren, deze omringen de schitterende markt. De markt bestaat uit diverse Alpenhutten. De hutten zijn prachtig versierd met sneeuw en mooie kerstdecoraties. Je vindt in deze hutten heerlijke lekkernijen uit Tirol en Beieren. Denk bijvoorbeeld aan gebakken vis en warme cocktails. Zo kom je zeker in een heerlijke kersttemming!

shoppen

Shoppen Bremen

Bremen heeft een aantal gezellige winkelstraten. De Hutfilterstrasse is de hoofdwinkelstraat, hier vind je de bekende modewinkels zoals H&m, C&A en Berschka. In de Schnoor vind je bijzondere boetiekjes met speciale producten. Behalve boetiekjes vind je hier ook gezellige restaurantjes en overdekte galerijen.

kraampjes

Vervoer

De kerstmarkt van Bremen is te bereiken vanuit Nederland per trein, bus en auto.

Uitgelichte aanbiedingen & tips

Gegarandeerde busreizen met Kerst bij Peter Langhout Reizen

Je wilt graag een kerst busreis boeken, maar twijfelt nog. Gaat de reis wel door? Zijn er wel voldoende deelnemers? Wordt mijn reis niet geannuleerd? Wat je ...